Dišeče pravljice

Dišeče pravljice

Prihaja najlepši čas, ko vsak izmed nas težko pričakuje vsaj enega dobrega moža. Če smo novembrske praznike praznovali z grenkobo v srcu, pa nas december ovija z radostjo in pričakovanji. V času, ko mame in babice snujemo božične in novoletne večerje, starši mrzlično črtajo in kljukajo nakupovalne sezname, otroci pa pridno pišejo Božičku ali Dedku Mrazu, ne pozabimo, da se sreča skriva v majhnih rečeh.

Za vse nas je najlepše, ko se pražnje oblečeni zberemo skupaj in še preden odzvoni zvonec na vhodnih vratih, tam pustimo skrbi in si s širokim nasmehom pademo v objem.

Ko se družina zbere, ni nič bolj čarobnega kot čudovito obložena miza, kjer na »ta nobel« prtih s pripadajočim pogrinjkom kraljuje slavnostna večerja.

Vse ženske vemo, kako pomembno je ustvariti pravo praznično vzdušje, zato je NINA NANA dom prava zakladnica tako razkošnih, kot preprostejših namiznih prtov in tekačev.

In najlepše je, ko jih po svoje kombinirate s pogrinjki. Naj pride do izraza gostiteljica v vas. Pokažite, da ste lahko tudi drzni ali pa letos morda prvič umirjeni. Dajte si duška in presenetite družino z ustvarjalnostjo. Tako boste tradicijo ustvarjanja toplega in čednega ognjišča predale naprej najmlajšim in jim tako vlile občutek pripadnosti.

božični pogrinjki
božični pogrinjki cristmas joy