Gorska koča, moja odeja

Gorska koča, moja odeja

Zimski čas je kot nalašč primeren za preživljanje vikendov v gorskih kočah. Morda čisto ljubiteljsko, samo zato, da zapustite mestni vrvež, ki ga prekrivata umazani sneg in plundra. Morda zato, ker ne marate še večje gneče na cesti. Morda zato, ker obožujete hribe. Morda zato, ker radi smučate ali pa se sankate. Morda pa zato, ker imajo gorske koče kamin in ste v srcu velik romantik. Kateregakoli od razlogov že imate, ne morete mimo tega, da je najlepši občutek tisti zvečer. Ko vam ne delujejo mobilniki, ko je vse naokrog čista tišina in se sliši le prasketanje kamina.

In to je trenutek, ko se zavijete v toplo odejo. Ob srebanju čaja ali česa močnejšega, samo pustite, da se misli umirijo. Kajti odeja je naš dom. Četudi nismo doma nam daje varnost in občutek, da je vse dobro in vse prav.

Zato posebno skrb namenite nakupu odeje. Kaj je tisto kar vam daje prave občutke? Je to njena mehkoba, material, velikost ali pa je pomemben samo vzorec. Čigava bo ta odeja? Za vso družino ali samo vaša? Odgovorite si na vsa ta vprašanja in morda zastavite še kašna nova. In ko boste imeli odgovore, na NINA NANA dom poiščite tisto odejo, ki ustreza vsem vašim kriterijem. In ta odeja, ta bo tista prava. Samo vaša. Odeja, ki vam bo pozimi delala družbo v gorski koči, doma pa vas zazibala v dremež.